Over Wasplein BV

Wasplein BV is een Nederlands bedrijf in de Cleantech sector dat innovatieve schone technieken produceert en toepast in de autowasbranche. Onze vormen van technologie dragen bij aan een schoner milieu, duurzaam hergebruik van grond- en afvalstoffen en vergroting van productiviteit en efficiëntie, terwijl kosten, energieverbruik en afval verminderen. Wij leveren onze techniek dusdanig op dat onderhoud relatief simpel is en zelfs door de medewerkers van het wasplein kan worden uitgevoerd.

Wasplein BV is het enige bedrijf in Nederland dat de gehele ontwikkeling van nieuwe en renovatie van bestaande waspleinen voor zijn rekening neemt. Vanaf de eerste haalbaarheidsstudie op basis van locatiespecifieke omstandigheden tot turn-key oplevering. Wasplein heeft daarvoor alle specialistische kennis en experts in eigen huis.

waarom wasplein

Wasplein service

Onze waspleinen zijn voorzien van wasboxen met hoogwaardige technische apparatuur en worden van alle gemakken voorzien. Zo kunnen bezoekers makkelijk en veilig betalen (wij bouwen ook om naar contactloos betalen). De bezoekers maken de wasbeurt compleet door de op het plein aanwezige stofzuigers, mattenwasser, doek- en geurautomaat te gebruiken.